Centre Catòlic de Sant Vicenç dels Horts "El Centre"
Ramon Camps, 2 cantonada Torres i Bages,1
08620 Sant Vicenç dels Horts

 

Correu electrónico: cencat@cencatsvh.org admin.elcentre@gmail.com

 

Atenció al públic/secretaría:

tots els dimarts i dijous no festius de 18:00 a 20:00 hores.

(despatx junta al primer pis)

 

Facebook:

https://www.facebook.com/cencatsvh/

 

Twitter:

https://twitter.com/El_Centre_SVH


També pot trucar-nos al telèfon: 936564397

 


  • Dades de l'Entitat

 

Entitat fundada al 1880. des dels seus orígens és niu de cultura, i ajuda al poble de Sant Vicenç. Actualment tenim activitats esportives (frontó), musicals (3 corals i escola de música), balls de saló, teatre amb varis grups, grup d'espectacles infantils "Xarxa", café-bar, sala d'espectacles dotada amb un bon equipament d'escenari d'àudio i de llums, entitat federada a la Federació d'Ateneus de Catalunya,  a CDCCC (comissio diocesana de centres catolic culturals), així com a la Federació de teatre amateur.  Vegeu els diferents apartats d'aquest web per tenir més detall de tot el que es fa, del que s'ha fet i del que es podrà fer en un futur.

 

Som Cor

SOM COR – 25é aniversari

 

 

Doncs a vegades la vida ens fa regals com aquest: compartir un cap de setmana plegats una bona colla dels cantaires de Som Cor, a Lisboa.

I és que ho teníem clar, volíem fer la celebració del 25è aniversari de Som Cor d'una manera ben especial, i després de preparar-ho durant dos anys ha estat aconseguit! :

Primer amb l'emotiu concert (i tots els assajos previs) amb tants ex cantaires, que va ser tot un plaer i èxit de participació.

I ara amb el viatge realitzat a Lisboa el cap de setmana 12 i 13 d'octubre. Va ser una molt bona experiència, gratificant, entretinguda i també amb moments emotius. Vàrem visitar diferents barris i edificis d'interès de Lisboa i Belén, vem fer llargues passejades trepitjant els seus carrers (i els seus mosaics!), vàrem escoltar fados de fons en algun que altra mirador i vem assaborir dolços i peixos típics i molt bons!. Vem celebrar el nostre aniversari bufant espelmes i tot... i com no, vàrem cantar de manera improvisada i distesa a aquesta terra portuguesa que tant ens va agradar!

 

 

Esperem ja haver gaudit de l’espectacle SOM JAZZ. Per fi el vàrem portar a terme en la passada Festa Major d’Hivern. Les primeres impressions que ens han arribat son bones i celebrem que hagi estat un espectacle mereixedor del cartell de la Festa Major.

Els membres de la Coral, volem agrair l’esforç i la il·lusió que hi han posat tots els col·laboradors en aquest projecte. Especialment agrair a Fem Dansa i la direcció de Mònica Martinez que han expressat amb el seu cos el que nosaltres cantàvem. Aixi que moltes gracies a Alex Gómez, Laura Tovar, Andrea Buitrago, Lidia Gutiérrez i

Rocío Notario; els dansaires que han participat.

També creiem que cal fer una menció especial al grup de llum i so Spunik. Una feina molt ben feta que ha tingut moments espectaculars en la combinació de llum.

Ara, quan acaba un projecte, ens quedem una mica vuits, una mica nostàlgics per el temps i assaigs que hem dedicat i ara tot finalitza. Però a Som Cor veiem també l’altre costat. Els moments tant divertits aprenent a pronunciar en anglès correctament, les cançons a quatre veus amb acords impossibles, el conjuntar-se amb un combo de jazz. I per sobre de tot, que som un grup que ens ho passem bé cantant.

Coral Som Cor

 

Arribem al final d´any un cop més. Enguany l´encarem amb la recta final del la preparació
del nostre espectacle de jazz, que estrenarem el gener del 2018. En aquest espectacle ens
hi acompanyarà un combo de músics i podrem gaudir de cançons i sobretot, de molta
emoció! Per tal de preparar-ho bé, fa poques setmanes vàrem tenir un cap de setmana de
treball a una casa de colònies, on a més de preparar el nostre repertori, vem aprofitar per
posar la llavor de l´espectacle amb el celebrarem el nostre 25è aniversari, que serà al 2019,
i que esperem poder celebrar i compartir amb tots vosaltres.
I abans d´acabar el trimestre ens esperen algunes activitats més: una d´elles és un taller de
vàries hores que ens servirà per millorar la nostra expressivitat a l´hora de cantar i actuar.
L´altra activitat clàssica és el tradicional Concert de Nadal, que farem el dia de Sant Esteve
a l´església de St Vicenç, a les 18 hr. Us hi esperem!
Des d´aqui aprofitem per desitjar-vos unes bones festes i una bona entrada del 2018!
Som Cor

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Centre Catòlic de Sant Vicenç dels Horts "El Centre"